Trendshped, një kompani e integruar logjistike

Posted by ertan
Category:

TREND SHPED TRANSPORT parcial specializuar në fushën e vet, ofron shërbime ndërkombëtare të transportit me peronel dhe automjete.

#trendshped #logistics #logjistika #parsiel #parciel
Kompania jonë është një kompani profesionale për transportin ndërkombëtar të mallrave me të gjitha standardet …
Bëjmë transportin në relacionet :

🇹🇷Turqi
🇽🇰Kosovë

Për më shumë kontaktoni :

📞+383 (49) 22 66 88 (ks)
📞 +90 (543) 913 07 08 (tr)

www.trendshped.com

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.