26
Nov
Sigurimi i ngarkesave

Trendshped, një kompani e integruar ne logjistike, ofron transportimin e mallrave, shpërndarjen lokale, doganat dhe shërbimet e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit në 🇽🇰Kosovo, Shqipëri dhe ne Turqi.

25
Nov
Transport

Për të mbështetur sa më mirë nevojat tuaja logjistike gjithnjë në ndryshim, ne jemi në zhvillim të vazhdueshëm të shërbimeve tona të transportit.

25
Nov
Paketimi dhe Ruajtja

Ju mund të zgjidhni platforma të dedikuara nga përparësitë që lidhen me sipërfaqet e përbashkëta, burimet dhe pajisjet.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.