Cilësia dhe Performanca me çmimin e duhur

Trendshped, një kompani e integruar logjistike, ofron mallrat më të mira ndërkombëtare, shpërndarjen lokale, tregtinë e jashtme, doganat dhe zinxhirin e furnizimit

shërbimet e menaxhimit në Kosovë, Shqipëri dhe Turqi. Për më shumë kontakt / Telefononi: +383 49 226 688 |

email: [email protected]

Nuk jeni i sigurt se cila zgjidhje i përshtatet nevojave të biznesit tuaj?

Zgjidhje efektive

shërbimet e menaxhimit në Kosovë, Shqipëri dhe Turqi. Për më shumë kontakt / Telefononi: +383 49 226 688 |

email: [email protected]

I Sigurt

Ju përfitoni nga përvoja jonë në ofrimin e zgjidhjeve efektive në zinxhirët kompleksë të furnizimit global të disa prej korporatave më të mëdha në botë.

Dorëzimi i shpejtë

Ju përfitoni nga çdo risi, pavarësisht nëse përfshin një shtrirje të thjeshtë të produkteve tona të Transportit Ajror dhe Oqeanit, pavarësisht nëse do të thotë një zhvillim në deponimin.

24/7 Mbështetje

Të gjitha këto shpjegojnë pse do të gjeni ekipin e mbështetjes së jashtëzakonshme në Trendshepd të gatshëm për të aplikuar pasionin e tyre për zgjidhje në mbështetje të biznesit tuaj.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.